Thursday, June 28, 2012

Job opening - Systemutvecklare sökes - gärna med erfarenhet av plötsliga bucklor, ... at CAB (Örebro, Sweden)

... helknäppa motorhaverier eller trötta lånebilar.


Om du varit med om ett oväntat haveri så vet du hur lång tid en reparation kan ta med lite otur. Men istället för att fundera över tur och otur så ägnar vi vår tid till att utveckla system som  effektiviserar skadeprocessen. Vi gör det så bra att vi idag är marknadsledande inom systemstöd för bilskadereparationer. Det går bra för oss, vi växer stadigt och söker nya medarbetare som vill utvecklas tillsammans med oss i en härlig och positiv miljö mitt i centrala Örebro. Vår arena är en trygg och utmanande plats för dig som vill arbeta i ett sammansvetsat team men samtidigt få svängrum för egna initiativ och innovativa idéer. Vi vet att det utvecklar – både dig och oss.


Du kommer att ingå i ett av v&! aring;ra scrumteam, programmering blir din huvuduppgift men du deltar i allt från kravdiskussioner till enhetstestning.


BizTalk-specialist
Du kallar dig redan BizTalk-expert eller så är det precis vad du bestämt dig för att bli. Du kommer att ingå i det team som ansvarar för våra integrationer och främst syssla med utvecklingsarbete i BizTalk. Ditt fokus ligger på BizTalk lösningar men som den erfarna .Net utvecklare du är jobbar du lika gärna med C# och WCF för att knyta samman våra affärer sömlöst.


Blivande .NET-specialist
Du har redan fått en lysande start på din karriär. Hos oss når du nästa nivå omgiven av regionens .NET-elit och får fantastiska möjligheter att växa. Huvudsysslan blir programmering. Dina verktyg är .NET 4.0, C#, SQL server, WPF och en objekto! rienterad vy av verkligheten. Hos oss kommer det inte att ta l! ång tid innan du kan stryka ”blivande” från visitkortet. (Och om du redan gjort det så är du välkommen att söka ändå!)


Nyutexaminerad systemutvecklare
Med en färsk universitetsexamen är du på jakt efter ditt första jobb. Bland CAB:s vassa .NET-specialister har du de bästa förutsättningarna att utvecklas vidare. Programmering blir din huvuduppgift och som lagmedlem hos oss får du ta del av alla delar av utvecklingsarbetet. Du är en tvättäkta talang som vill vara med och omsätta idéer till verklighet tillsammans med duktiga kollegor.



Apply for this job vacancy

No comments:

Post a Comment